Къде да срещнеш качествени жени?

Loading

Това е въпрос, който често получавам от клиентите ми, тъй като са мъже, които постоянно вдигат собствената си стойност и искат по-специални жени до себе си.

Хубаво е да имаме предвид, че въпросът за качествените жени е малко или много субективен. Всички имаме различни ценности. За един мъж качествената жена може да е по-различно понятие от това на друг мъж. И това е ОК. Няма калъп или критерии, които да пасват за всеки тръгнал по пътя на Алфата.

Например:
Ако цениш религията, значи религиозни места могат да бъдат потенциални възможности да срещнеш жена по твоя вкус.
Ако цениш физическата грижа за тялото, тогава фитнеси и групови тренировки са потенциалните места за теб.
Ако цениш здравословното хранене, тогава местата, събитията и ресторантите но тази тема ще влязат в списъка ти.
Схващаш идеята.

Най-важното е да търсиш и намериш жена, чиито ценности, цели, идеи за успех и визия за бъдещето са донякъде сходни с твоите. Това са основните неща. И като имаме добра основа, тогава останалото е много по-лесно.

За мен качествената жена означава, че се грижи за себе си физически, да израства духовно и ментално, да е искрена и комуникативна, да има чувство за хумор, да цени лоялността, да се стреми да бъде по-добра версия на себе си и да е отворена към опознаване на нови места по света, като това означава, че е ОК и да идем да поживеем някъде по света за няколко месеца или година. И това някъде да е по-скоро екзотично място с интересни гледки, истории и култури, а не просто някой мегаполис в друга държава.

Ето списък с идеи за реални места, които ще активират въображението ти да измислиш подходящите за теб:

 1. Фитнес
 2. Групови тренировки или танци
 3. Групови планински походи
 4. Фестивали, семинари, курсове, клубове или малки групи за обмяна на идеи и опит по интересни за теб теми (хранене, здраве, работа, бизнес, медитации, личностно развитие и т.н.)
 5. Състезания
 6. Партита с музика, по която си падаш
 7. И разбира се магазини – там винаги има шанс да срещнеш жени

Вярвам, че от тук нататък можеш да започнеш да се сещаш и за други места, които подхождат повече на твоя вкус.

И от тук нататък остава да направиш 3 неща:

 1. Да посещаваш някое или някои от местата, които са по вкуса ти
 2. Да заговориш жените, които грабнат вниманието ти
 3. Да отсееш тези, които са доближават до твоята вълна с няколко въпроса по темите, които те вълнуват и да ги поканиш на първа среща, за да разбереш дали искаш да има втора, трета и т.н. Ако след краткото отсяване нямаш интерес, просто не отправяш покана за среща.

Разбира се, отсяването може да се случи и на първата среща, ако там на място няма време да обмените няколко опознавателни изречения. Просто й кажи нещо от сорта на “Здравей! Направи ми впечатление (може да допълниш с “нещо у теб”) и просто нямаше как да си тръгна, без да те заговоря (или “поканя да се видим”).”

Тук накрая има три начина, по които можеш да подходиш:

 • Или да поискаш нейн контакт. – “Дай ми твой контакт и ще се разберем нещо”
 • Или да дадеш своя. – “Ето номера ми, обади се, когато имаш възможност.”
 • Или да предложиш да повървите заедно, за да поговорите още малко и накрая разменете контакти.

Когато се получи ти да дадеш твой контакт, е един от най-добрите и не-натрапчиви начини, защото реално не я притискаш да й вземеш номера, а оставяш решението дали иска да се види с теб в нейните ръце. Даваш свобода. Това е и една от най-силните позиции от която да се случат нещата – тя да поиска да се видите. Това говори за силен интерес от нейна страна.

И нещо, което ми харесва лично на мен в тази конкретна покана е, че има доза любопитство, ако кажеш “Нещо в теб ми направи впечатление”. Може да те попита “Какво точно в мен ти направи впечатление?” и тук можеш да отговориш с “Ами като се видим, ще разбереш.”  Така показваш увереност, че смяташ, че срещата е неизбежна, което често кара жените да усещат, че в теб има нещо, което вероятно си заслужава.

А ако още там тя сама пожелае и предложи да ти даде номера си, това ще е знак, че и тя вече е намерила нещо в теб, което й е направило впечатление и иска да разбере повече за теб. Пак, силен интерес.

Това е от мен засега. Надявам се, че статията ти е харесала и ти е била полезна.

Ако искаш да подобриш уменията си и да увеличиш успеха си с жените, хвърли едно око на курса ми: https://alphaslife.com/alpha-course/

В курса ще научиш:

 • Как да ставаш по-стойностен и магнетичен.
 • Как да съблазняваш жени в онлайн платформи или на живо.
 • Как да имаш повече успешни първи срещи.
 • Как да прогресираш отвъд първата среща, без да губиш интереса, желанието или уважението на жените към теб.
 • И още много. Кликни тук и научи всичко за курса: https://alphaslife.com/alpha-course/

Подобни статии