What to do when she doesn't respond

Какво да направиш, ако ТЯ не отговаря на съобщенията или обажданията?

Loading

Краткият отговор…

НИЩО!

Малко по-дългият отговор…

Абсолютно нищо!

Компренде?

А, така.

Обаче…

… това е в случай, че не сте в сериозна (ексклузивна) връзка.

Ако става дума за твоята сериозна приятелка, тогава най-доброто, което можеш да направиш е…

…просто да попиташ “Как си (гален прякор тук)? Всичко наред ли е?”

И чакаш.

Хубаво би било в повечето случай, след като отговори, да попиташ: “Искаш ли да се чуем?”

Ако каже “Не.”, просто напиши: “Добре. Просто знай, че съм тук, ако размислиш. Можеш да ми кажеш всичко, каквото и да е.”

И до там, като цяло. Не я притискай. Ако й е криво за нещо или има някаква трудност… последното, което би искала е да я натовариш повече, показвайки нуждата си за внимание. Не бъди ти център на драмата. Остави я.

Ти вероятно би искал същото отношение. Освен, ако не си някой Драма Кинг 😀

Това е за сериозните връзки. Не пиши такива неща на момиче, с което имате няколко чата 😀

Ето и пояснение за не толкова сериозните връзки.

Моля ви, пичове…

… не заривайте жените със съобщения. Пада ви нивото.

И на мен се е случвало да правя тази грешка навремето. Не я правете и вие.

С повече писане, когато не получавате отговор, по никакъв начин не показвате на никоя жена, че може да се чувства спокойно с вас и да споделя, каквото й е на ума и сърцето. Не чувства свобода да комуникира с вас. Даже обратното. Чувства се притисната.

Когато се натискаш твърде много и пишеш често, реално не си човек, за когото тя да се сеща от време на време и да се чуди относно теб. Просто, защото постоянно излизат известия с твоето име. Тя няма кога да се зачуди и да прояви любопитство, ако постоянно си там.

Затова, давай пространство. Гледай си твоите задачи, отговорности, цели и т.н.

В никакъв случай не казвам да се държиш, като идиот и да не отговаряш с по няколко дни на съобщенията й. Тези трикове не са почва за здравословни взаимоотношения. Най-много да си отсееш и задържиш жени, които са по-обсесивни. Не вярвам да искаш това.

Като цяло…

…Комуникацията, в каквито и да е взаимоотношения, трябва да е като тениса.

Пращаш топката. Чакаш да я върнат.

Не натискаш. Когато тогава. Може и никога. Няма проблем.

Това е най-естественият начин да разбереш какъв е интереса на една жена към теб.

Достатъчно е да покажеш, че си там. Няма нужда да я убеждаваш излишно, с прекомерно иницииране на контакт, че трябва да ти пише или че ти си най-добрата партия за нея… или каквото и да е.

Тя е наясно, че си там и че съществуваш. Знае, че си писал. Видяла е съобщението по един или друг начин. Знае какво може да очаква или получи от теб. Остави я сама да дойде. Топката е в нейното поле.

Дори да не е видяла известие и съобщението ти по каквато и да е причина, няма страшно. Ако има интерес, ще отвори чата ви някакъв момент, за да провери какво се случва там.

Ако тя иска (има интерес и желание) да научи или да се убеди за нещо относно теб, ще го направи. Ще ти пише. Ще те пита някакви неща. Ще се закача. Ще се опита да те подразни, за да види как ще реагираш. Ще направи или каже нещо.

Ако не прави нищо, значи няма достатъчно интерес.

Остави и продължавай напред.

Няма да навлизам дълбоко в нещата. Исках само да споделя набързо този съвет, покрай консултация, която имах тази вечер и беше по темата. И беше с жена. Помагах й да разкодира поведението и чатовете с един мъж. 😀

Ако искаш повече по темата, в курса AlphaCourse, Модул 2, имам урок озаглавен “Психология на чатовете, преследването, мъжката и женската енергия.”

Надявам се, че статията ти е дошла навреме и ти е била полезна. 😉

И споко. Като цяло, не се престаравай да си с жена, която не се старае дори малко, за да бъде с теб. Така или иначе, най-вероятно е загуба на време. 😉

Подобни статии