Няма значение дали си на 20 или на 50, със сигурност имам нещо, което ще повиши успеха ти с жените…
…дори и да си се провалял в миналото. И независимо от вида ти и финансовото ти положение в момента.

Не преследвай жените!
Привличай ги.

Ако искаш жените да преследват теб, вместо ти тях и да полагат повече усилия, за да бъдеш в живота им…

…тогава прочети всяка дума на тази страница!

Мога да ти помогна да имаш жени, които са по-висока летва с няколко промени в нагласата и поведението ти

Сигурно се питаш кой съм аз и защо да ме слушаш. И те разбирам, обаче…

…поради лични причини не мога да ти кажа кой съм. Правя този сайт и курсовете ми анонимно, за да не се влияеш от персоната ми… а сам, чрез прочитането на този текст, да прецениш дали аз съм човека, който може да ти бъде полезен.

Ще спомена само, че съм мъж и консултирам мъже и жени за това как да намерят подходящ партньор и как да развият връзката си на по-високо ниво от 2015-та насам. Аз съм психолог и специализирам предимно в НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране). Също така от 2017-та трупам опит и с онлайн запознаствата през Tinder, Instagram и каквито други онлайн мрежи се сетиш.

Даже… 
(само ще вметна една смешна историйка)

…имам един приятел, който е във връзка от няколко месеца и сме излизали насам натам с него и приятелката му. В последствие тя започна да ми звъни за съвети какво да направи, за да се разбират по-добре, защото бил пълно дърво във връзката им и пропуска да прави много такива дребни неща, които тя би оценила висока. А пък се обичат и не иска да се стига до раздяла, а напротив, иска повече дори. 

Това става, без той да знае. 😀

Дадох й съвети и се опитахме да го накара и той да ми звънне за съвет. Пак, без той да знае, че тя е говорила с мен.

И точно днес, докато пиша това, той ми звънна да ме пита какво да прави, защото е в недоумение защо тя се сърди от време на време и защо му казва, че не се чувствала специална с него. 😀

Та, дадох му и на него няколко съвета, като най-елементарното беше да й прави комплименти от време на време. Което той пропуска. Призна ми, че изобщо не прави никакви! И е много зле в това отношение. Та трябваше да му кажа и какви точно комплименти да й прави 😀

Даже май си записваше, докато говорехме.

Дадох му и много други малки съветчета за дребни неща, които той може да прави, без да е нужно да сваля звезди или да купува скъпи подаръци и какво тя би харесала, за да се чувства по-женствена, желана и сигурна в него.

Сега чакам да видя какво ще стане 🙂

Та, да се върна на темата. Преди да започна да се занимавам с психология, цял живот съм имал проблеми относно жените.

Аз също съм грешал много. Всичко, за което говоря по-долу, в самия курс и с клиентите ми, е минало през личния ми опит. Правил съм много грешки… да не кажа всички възможни грешки, защото със сигурност не съм на тъпия човек на земята, но все пак… много грешки съм правил. 

Не можех и не знаех как да заговарям жените, които много харесвам.

 • Не знаех какво да ги поканя на среща. Не знаех какво да правя след първата среща.
 • Как да се държа във връзката, за да се влюбват в мен, а не просто да бъда посредствен. 
 • Много пъти съм бил и силно зависим и needy (като нуждаещ се), особено с красивите жени.
 • Не знаех как да си спечеля респект и уважение, без да избухвам, да се дразня, ревнувам и като цяло без да се държа като нервозна п**ка.
 • И в секса не знаех как да ги предразположа, за да са ОК да бъдем малко по-извратени или да искат те сами да ми изпълнят някоя моя фантазийка.
 • И най-важното, както и при моя приятел, не знаех как да разбирам жените. Не знаех какво точно искат. И това е водело често до скандали, с които е можело да се размина.
 • Но най-трудно ми беше да спечеля жени, по които адски много си падах. Там се провалях с гръм и трясък.
  • Правил съм се, че не ми пука с идеята тя да ме поиска, но накрая тръгва с някой друг.
  • Да, минал съм и през това да се правя на приятел, за да съм близо до нея с надеждата един ден нещата да се случат, но само съм гледал отстрани как тръгва с някакви идиоти, които се държат с нея като с парцал.

Мога да ти изброя стотици примери къде съм грешал и съм прецаквал нещата. 

Бил съм и в много роли/етапи в живота си: арогантен, твърде мил, твърде ревнив, качвали са се на главата ми, избухвал съм, държал съм се безразлично и т.н.

Бил съм и в много роли/етапи в живота си: арогантен, твърде мил, твърде ревнив, качвали са се на главата ми, избухвал съм, държал съм се безразлично и т.н.

Дразнението обаче да не знам какво се случва, защо се случва и как функционират жените, ме побутна да вляза дълбоко в темата на взаимоотношенията.  Не исках да оставя нещата така до края на живота ми и да живея с надеждата, че един ден всичко ще се нареди. Просто трябваше да знам как да случвам нещата.

Така, че вероятно мога да те разбера, каквото и да се случва в живота ти, защото е почти сигурно да съм минал през същото.

Не казвам, че това е било винаги или постоянно с всяка моя приятелка. Имал съм попадения с много яки жени, които са ми дали ценни уроци и съвети. Това е рядкост. Повечето жени не искат да учат мъжете как да бъдат мъже. А от опита ми до момента знам и че почти никоя жена не може да те научи как да бъдеш най-добрия мъж, с който някога е била. 

Учих се много през годините и съм се подобрявал с времето.

Има и нещо друго, което научих от опита си. Не всяка, която харесаш първоначално е за теб.

В последствие стигнах до там, че можех да имам почти всяка, която ми харесва и си отсявах.

Сега излизам само с жени, които покриват важните за мен критерии.
И като намеря такава, без проблем я печеля.

Последните ми 5 сериозни връзки са били с такива жени.
Обичали са ме. Изкарвали сме си яко.
Реализирали са фантазиите ми.
И не са били по-малко от 1 година, освен една, която беше 6-7 месеца. А една от тях беше 4 години.

Всичко е приключвало по мое желание или взаимно съгласие. И причината е една – просто вече не сме гледали в една посока. С някои от тях ми беше трудно да се разделя, защото те попадаха в капана на нуждата и не си представяха живота, без мен.

Гадно е, когато стане така. Знам, защото съм го минал, но какво да се прави. Всеки има да си учи неговите уроци.

От скоро съм отново във връзка. 

Просто си търся жената, с която ще гледаме в една посока и ще развиваме бъдещето си заедно.

Вече не се пресирам и не се напъвам, защото знам как работят нещата, не само между мъжете и жените, но взаимоотношенията като цяло. Това е знание, което няма цена и аналог.

Леко, спокойно и уверено ми се случват нещата.

И с ръка на сърце мога да кажа, че можеш да знаеш какво искат жените. И по-конкретно – какво точно иска жената, която ще привлечеш.

Остави ги тия постове и картинки с големите томове за ръководство за жени и т.н.

Повярвай ми… като следваш съветите ми, животът ти ще се промени изцяло към много по-добро. Не преувеличавам!

ДА, ще се промениш и ти… но няма забравиш себе си или да се превърнеш в някой друг, който не си.

Просто ще бъдеш по-добра версия на себе си. 

Това е да си Алфа.

Най-голямата цена, която ще платиш за това ще бъде, че вероятно ще загубиш някой и друг “приятел” по пътя.

Виж, искам да бъда искрен и няма да спестя кофти нещата.

Ще има хора, на които няма да им се хареса промяната ти. Обикновено това ще са два типа хора:

1. Такива, които виждат, че живота ти се подобрява и знаят, че няма да са на ниво, за да продължат да бъдат в него. Техния няма да се подобрява, но няма и да направят същото, като теб и просто ще ги е страх да те загубят.

Можеш да им помогнеш да се развиват заедно с теб, ако те пожелаят, но ако не искат, няма какво да направиш. Не можеш да промениш никога насила. С тях ще е най-трудна раздялата, защото вероятно ще те е грижа за тях.

2. Вторите са такива, които ще ти завидят за подобренията. Те просто са завистливи хора. Те ще опитат да те прецакат или да ти вменят, че правиш нещо лошо или грешно. Те не искат да стават по-добри версии на себе си, но и не искат другите около тях да напредват.

Някои от тях ще се погрижат това да не се случи. За тях няма да ти пука толкова, но може да се превърнат в досадници, докато свикнат с мисълта, че си на друго стъпало.

За теб важни са хората, които ще те подкрепят в решението ти да израстваш и да се подобряваш. Само те имат място в живота ти. Те заслужават времето и вниманието ти. 

Дори и да не искат да се развиват рамо до рамо с теб, няма да ти пречат ти да го направиш. Тези хора трябва да ги цениш и да се учиш от тях, независимо кой какви успехи и неуспехи има в живота си. Те имат качества, които са рядкост.

Между другото, буквално докато пиша това и ми звънна приятелката на моя човек 😀

Той й се обадил веднага след като говори с мен одеве и е започнал да прави малки стъпка. Евала му правя. Това си говорихме и с нея досега, че може да се гордее с него, че е направил тази стъпка да ми се обади.

Малко са мъжете, които ще го направят… особено, ако приятелката им е казала да го направят. Дори ще се затворят още повече.

Та… и тя се гордее с него и дори се изненадала доста от това, че го е направил. Приятно изненадана е.

Веднага усетих по гласа и възхищението й как той се изкачи на много високо стъпало в ума й, където вероятно никой друг преди него не е стъпвал.

Той има желание да се подобрява и да има сериозна връзка с нея. Сам ми каза, че много й се кефи колко е готина, земна и се разбират чудесно в по-голямата част от времето. 

Двамата са яка двойка. Мацката е един път и като визия, много красива и като отношение и с него и с околните, проактивна е, има си бизнес, знае как да се грижи за себе си, емоционално и финансово… а бе уцелил е в десетката, според мен. Остава само да не прецака нещата, че се държи на косми. Харесвам ги и двамата и се надявам наистина да си останат заедно. 

Просто той не знае какво да прави. Това е всичко. Не е имало кой да го научи и не е влагал усилия досега, за да се научи. Все е попадал на “борсуци”, както сам се изрази 😀

Но явно сега е попаднал на жена, която си заслужава усилията. Ето това е половината от нещата. Да намериш подходящ партньор. И ще ти покажа как да го направиш.

И за това говоря принципно. Той е попаднал на яка мацка. И е успял да й грабне интереса и вниманието досега, ама в момента се намира в преломен момент… и да спомена, че той не е от красавците с телата. Даже си има прилично коремче и косата му малко е тръгнала на избелване и падане, ама е симпатяга… заради нагласата му!

Такива жени като нея не може всеки сваляч да ги омае. За нея мъжете са прозрачни. Ще хване лъжите и измислените приказки от километри. Трябва да има нещо истинско и солидно в теб. Стабилната нагласа е в основата на всичко!

Ако той я изпусне, тя ще има много кандидати, както е било и преди него, но само на някой истински ще отвори вратата. Ако знаеш колко качествени жени има, които нямат нужда от големи жестове, а от малки значими неща. И то защото са се нагледали и наслушали на раздуващи балони манипулатори. Както и да е.

В момента му трябва много малко, за да затвори сделката. Както ти казах, говорих си с нея. Тя не иска нещо грандиозно да й се случва всяка седмица, само семпли (и реално супер лесни за правене) неща, които тя смята за специални, но за него ще е трудно, защото не бил такъв досега с никоя. 

И не знае какво точно да прави… въпреки че тя му казва. Дори пред мен се е случвало. И аз я чувам, а на него тия неща му минават като прелитащи мухи. Няма знанията и тренинга просто. Ама ще се научи, щом ми звъни и се интересува и пита. Където има желание, има и начин 😉

И тук е другата половина от нещата. Ти да се превърнеш в подходящ партньор. В качествен екземпляр от вида си. В по-добра версия на себе си. Да бъде желан, заради себе си, а не заради приказки, подаръци или други повърхностни неща. Да излъчваш необходимото, за да привлечеш каквато жена искаш в живота си. 

Или ако имаш жена, то да си такъв, че в нея да се увеличи привличането й към теб. Да иска да прави повече за теб. Да покаже всичките си хубави женствени качества в нея. Да се отвори.

Не може да искаш нещо по-добро, ако и ти не се стараеш да си по-добър. Има логика, нали?

Тук се прецакват повечето мъже – и това е един от козовете ни. Те сами се елиминират от уравнението с елементарните грешки, които правят… и с липсата на учене. Цаката е просто не бъдеш един от тях. Не е нужно дори да си майстор в женската психология. Достатъчно е да си малко над нивото на мнозинството.

Ние, Алфа мъжете се развиваме и с това сме различни. Просто някои от нас са на едно ниво, а други на друго. Няма значение. Всеки от нас се сравнява единствено със старата версия на себе си, а не помежду си.

И казвам ние Алфа мъжете не случайно. Не мисли, че те смятам за Бета, както може в други подобни материали да адресират читателите си. За мен ти си Алфа поради простия факт, че четеш това. Ти се развиваш. И няма по-голяма сила от това. Твоят прогрес тепърва ще расте. Няма да те карам да се чувстваш като мекотело, за да те стресирам и да си купиш курса ми. Казах ти – искрен съм и няма да спестявам.

И като казах, че няма да спестявам…

Истината е, че грешки винаги ще се правят и от наша страна и от страна на дамите. Няма да ти рисувам и обещавам фантазия за идеален, безгрешен и “несъществуващ” живота, където всичко е като приказка. Грешки ще има.

Всичко просто опира до това грешките да не се превърнат в системно поведение.

Грешка е да направиш нещо с добра умисъл, но да сбъркаш с действието си. Системното поведение е, ако продължаваш да правиш една и съща грешка постоянно. Тоест правиш нещо с ясното знание, че резултата ще е кофти.

И на мен също ми се случва да правя грешки. Не мисли, че съм идеален. Жените в живота ми също правят грешки. Но поне вече знам как да оправям нещата и да си взема поука, ако аз съм сгрешил и знам как да проведа разговор, когато тя направи грешка, така че да си вземе поука и да се подобри. Знам как да “тропна с крак”, без да тропам с крак, ако схващаш какво имам предвид. Отстоявам и печеля повече уважение едновременно. Че дори й се възбужда от това. 😉

Работата е там, че мъжете просто търсим начин как нещата да се случват с най-малко усилия и по най-простичкия начин. Ние просто сме fixers (поправяме неща). Докато жените си падат по по-сложния начин, не за да ни е гадно, а просто те така разбират, че някой го е грижа за тях – като направи екстра усилие.

Това е най-голямата драма. Но като знаеш механиката на нещата, по-лесно се справяш с трудностите 😉

И като казах да знаеш нещата…

…Ето няколко съвета, които вероятно ще ти отворят очите относно жените и можеш да ги приложиш в живота си още сега.

Знаеш ли, че жените се интересуват най-силно от 3 неща…

...и нито едно от тях не е да си нацепен фитнес маняк, да имаш хубава кола или високоплатена професия!

Нека ти кажа един интересен факт.

Незнанието на мъжете относно това какво искат жените е причина за цялата каша, в която се намира по-голямата част от обществото.

Големите жестове, подаръци, свалянето на звезди, непрекъснатите обещания, сладки, но празни приказки и даването на някакъв статут в обществото са само малка част от нещата, които объркаха много жени. И това е вина на мъжете, които ги раздават наляво надясно, за да се намъкнат в гащичките на някоя красавица или дори да си я хванат за жена.

Тези “жестове” могат да замажат очите за кратко, но не могат да ти спечелят интерес, уважение и любов в дългосрочен план.

Те не се купуват с нищо, което можеш да дадеш отвън… каквото и да правиш!

След време тя просто ще загуби интерес и ще започне да се оглежда за друг.

Тъпото е, че докато жените попадат все на такива мъже, все повече си мислят, че това са важни неща, но дълбоко в себе си ще усещат, че не е така…

… и губят интерес към мъжете до себе си, без дори да знаят защо.

Истината е, че повечето жени не познават собствената си природа. Те може да си мислят, че знаят какво искат (покрай общественото мнение, съветите на “приятели”, статиите в интернет, които не се опитват да им помагат, а просто се борят за вниманието им и да си показват рекламките с продукти за отслабване и т.н.), но в действителност жените не са наясно какво наистина искат дълбоко в себе си.

И тук е грешката на повечето мъже. Те се опитват да осъществят всички повърхностни искания на жените, без изобщо да осъзнават каква грешка правят и какви поражения нанасят.

Да знаеш какво наистина иска една жена, трябва първо да познаваш природата на жените, като цяло. И тогава всички парчета от пъзела ще си дойдат на място и лампата ще светне. Няма да има повече обърканост, фрустрация и излишни драми.

За пример, ще ти дам 3 от най-големите неща, които жените искат от един мъж.

 • Да излъчваш сигурност, увереност и стабилност

Тук не става дума за пари, статус в обществото или успехи в работата… независимо какво си мислиш или си чувал от някъде. Има мъже, които имат всичко това и пак не излъчват сигурност, увереност и стабилност. Опитват се, но то просто стои фалшиво, особено за жена, която е висока летва и е наясно с нещата.

Затова съм подчертал “да излъчваш”.

Всичко опира до това да знаеш какво искаш и да вървиш към него, без страх от провал. Това аз наричам “Алфа нагласа”.

Най-големите грешки и неуспехи с жените се дължат на страх.

Попаднеш ли в капана на страха, тревогите и съмненията, значи си по пътя към загубата. На този път всяко твое действие, дума и жест ще отдалечават и отблъскват жената, вместо да я приближаваш към себе си, дори и да мислиш, че правиш нещо по правилния начин и ще й хареса. По-добре, не прави нищо. Абсолютно нищо.

Вместо това трябва да вложиш цялата си енергия и ресурси в оформянето, дялането и поддържането на твоята ментална нагласа… Алфа нагласата ти. Чак тогава е ОК да предприемаш някакви действия и да си отваряш устата, но не прекалявай.

Всичко, не само успеха с жените, а всичко в живота ти зависи от това – твоята нагласа!

Второто нещо, което е важно за жените е…

 • Грижа

Да си разбран. Да я слушаш, когато говори за себе си и деня си. И да правиш малките неща, с които тя се чувства специална.

Повечето мъже си “мислят”, че знаят какво да правят, но… или правят твърде малко… или твърде много… или правят тотално грешното нещо.

Трябва да слушаш приятелю. Жените често ни казват какво точно искат от нас, за да получим каквото ние искаме от тях. И в 99.99% от случайте става дума са дребни неща, а не големи и скъпи жестове. Проблемът е, че повечето мъже не слушат. Или по точно – пропускат дребните, но важни неща, които те наистина искат.

Грижата може да се каже, че е валутата между мъжете и жените. Не е секса!

Представи си само, че днес правиш секс с жена, която грам не се старае да ти е готино.
Утре правиш секс с жена, която сякаш единствената й цел е ти да се чувстваш като бог.

С коя ще искаш да правиш пак секс в други ден?

Или пък едната ти прави кафе сутрин, а другата винаги само чака ти да й направиш кафе. С коя ще се чувстваш по-яко?

Ето за това говоря. И ние и жените искаме да чувстваме грижа от другата страна, независимо в какво се изразява тя за нас. За мен са готини едни неща, за теб други, а за трети съвсем различни. Но когато жената до теб направи усилието да разбере какво те кефи и го прави, това си е голяма награда. Същото е и за тях. 😉

Ето и трето важно нещо. 

Малко мъже го знаят, а още по-малко го прилагат, а почти всяка жена ще го оцени, дори и понякога да я нараниш с него.

 • Да бъдеш себе си – тоест да не изневеряваш на себе си!

Това е най-най-най-голямата грешка на мъжете. На мен също ми беше най-голямата грешка години наред. Сега ми е една от любимите теми 🙂 

Затова и в курса задълбавам доста в нея, защото с това нещо печелиш най-силното уважение и респект от жените… дори и да ги нараниш в процеса. Качествените мъже и жени са майстори в него.

Ето какво точно имам предвид:

Да отстояваш себе си.
Да поставяш граници.
Да теглиш чертата.
Да “тропнеш с крак”.
Да я поставиш на мястото й.

Повечето мъже губят себе си (и се променят в очите й), като се опитват да угодят на жената или да я глезят. Защото го правят по грешен начин.

Не мисля, че имаме точна дума, която да ползвам, за да илюстрирам идеята.
Може би удовлетворяване.
Незнам.
Ще импровизирам. 

Може да направим една разлика между угаждане и глезене, например. Ще си представим за момент, че…

Глезене е да правиш нещо, което не ти се прави, с надеждата да получиш нещо в замяна. Системно да изпълняваш глупави и повърхностни прищевки, защото си мислиш, че така трябва, за да задържиш дадена жена в живота си.

Угаждане е да правиш нещо, което може да ти се прави или да не ти се прави, но го правиш, защото искаш. Искаш да доставиш удоволствие или удовлетворение на жената в живота ти. Усещаш или знаеш, че ако го направиш, тя ще грейне от щастие и ще го оцени. Така правенето на това нещо не изглежда трудно или неприятно.

Границата понякога е много тънка. Особено, ако нямаш “Алфа нагласа” и в теб се спотайват страхове…
…може да се подхлъзнеш и да загубиш уважението на жената до теб. Затова съм го сложиш като първа точка. Това е основата, върху която ще работим първо.

Просто… повечето жени мразят мъже, които ще изменят на себе си, за да угодят (глезят). Някои от тях дори ще те тестват дали ще клекнеш. А много мъже така клякат, че се чувстват направо смазани накрая.

В крайна сметка тези мъже им падат в очите на жените. Губят уважение, интерес, сексуално привличане и т.н.

“В момента, в който се опиташ да угодиш на целия свят, целият свят ще те изостави.”

Или с други думи, ако постоянно угаждаш на прищевките на жената, тази жена ще те изостави.

Затова има фрустрирани, ошашавени и в неведение мъже, които се чудят къде са сбъркали, въпреки че са направили всичко, което тя е поискала.

Ами точно там са сбъркали. В прекомерното правене на неща.

Както споменах по-рано. Или правят твърде много или твърде малко или тоталното грешно нещо.

Това бяха 3 от най-важните неща с няколко думи. Има още какво да се говори и има и други важни неща.

Но се надявам поне да имаш някаква основа и посока, в която да помислиш относно поведението си с жените.

Ако следваш тези принципи, жените ще ти обръщат по-специално внимание, отколкото на други мъже.

И ако ги овладееш, ще можеш да имаш почти всяка жена, която си харесаш.

С този курс, за който четеш в момента, ще те науча как да:

Намериш, привлечеш и хванеш свястна приятелка от интернет или на живо

Как да върнеш бившата (можеш, ако чак толкова искаш, но препоръчвам да продължиш напред)

Как да привлечеш наново жена, която е изгубила интерес към теб във времето

Как твоята жена да се влюби отново в теб, ако чувствата й са изтинали

Как да привлечеш жената, която желаеш, без риск от отхвърляне или каквото и да е излагане

Как да имаш връзка, без излишни драми

Как да отстояваш себе си и да печелиш повече уважение

Как да я поставиш на мястото й, когато прекалява

Никога няма да бъдеш объркан, фрустриран от жена или да се възползва от теб

Никога няма да губиш жена, заради друг мъж

Да убедиш желаната жена първа да поиска да излезе на среща с теб, независимо от годините, вида или финансовото ти състояние

Как да се влюби в теб, така че всички други мъже и опции, които има да изчезнат и останат в миналото.

Как да се почувства сигурна в теб и да се разтапя в обятията ти

Ще минаваш тестовете й с лекота, така че да се издигаш в очите й да увеличаваш възхищението й към теб.

Да изпълни почти всички твои фантазии – много жени биха направили неща, които обикновено не биха си признали, че ще направят и не биха направили с никога, ако не се почувстват удобно да ги направят.

Ти ще бъдеш мъжа, за когото тя ще полага усилия (които може и да не е полагала никога) и ще те кара да се чувстваш №1 или като бог!

Интересен… по-скоро смешен факт:
Имал съм поне 5 приятелки, които в началото са ми натъртвали факта, че не могат да готвят и не искат или че могат, но само за себе си и не са готвили за други мъже. Още в първия месец с мен, всяка една от тях сама е поискала да ми готви… и то не веднъж, а редовно. Разбира се, докато готвят поне още 15 пъти споменават, че това не е нещо, което биха направили за всеки 😀 И аз разбира се правя така, че да разберат, че го приемам като нещо специално… и още повече се кефят, докато готвят.

Няма неготвеща жена, просто никой не събудил достатъчно силно желание в нея, за да го прави.

Когато излизаш по срещи, ти ще решаваш дали харесваш жената и искаш да имаш нещо с нея, независимо колко висока летва е.

Може всичко това да ти изглежда като много работа и трудна задача. Но всъщност не е.

И причината всичко това да е
по-лесно отколкото изглежда е...

…че повечето мъже не правят и 10% от нещата, които показвам в този курс.

Има мъже, които са много добри в свалките, но след това са като дечица в космически кораб. 😀 Само натискат копчета, без да знаят какво правят и често стигат до разбити фантазии, чувства и дори рев.

Има мъже, които са чудесни партньори, като са във връзка, но не знаят как свалят жената, която харесват и дълго време стоят сами, докато нещо някак си не се случи в даден момент.

НЕ Е задължително да си майстор в тези неща.

Прилагай малко повече от 10% от нещата и ще си по-напред от 90% от мъжете.

Те сами се елиминират от уравнението с елементарните грешки, които правят. Просто не бъди един от тях.

Ако искаш да ти помогна с всичко това,
тогава се включи в курса ми "Alpha Course"

В него давам цялото си ноу-хау и опит.

Включил съм допълнително скрийншоти от чатове и доста лични истории, които давам за пример, за да илюстрирам различни ситуации. Къде съм бъркал, как съм оправял нещата, къде съм действал правилно и т.н.

Също така съм включил и снимки на реални мои чатове с жени в Tinder, Инстаграм, WhatsApp и т.н. – от първото здрасти до уговарянето за среща. Също и (както съм описал по-долу) психология на чатовете – колко е подходящо, как да не прекаляваш и какво точно да пишеш в различни ситуации.

И пак ще спомена… ако има нещо неясно, казваш ми и го дообяснявам или добавям цял нов урок.

Тук съм да помогна.

Консултирам не малко мъже и най-вече жени (понеже са по-активни в това отношение) и съм чувал какви ли не истории и казуси. Като гледам как се стараят много жени, а от другата страна няма достоен мъж и се дразня, защото не може само единия да движи нещата. 

И двете страни трябва да положат усилия. Точно както моя приятел послуша съвета на приятелката си и ми звънна, за да подобри себе си и връзката си. Да вдигне нивото. И с други приятели и приятелки ми се е случвало. 

И тази проактивност може само да ме радва.

Надявам се, че си мъж, който иска да е по-добра версия на себе си и да има качествени и удовлетворяващи връзки в живота си. Има много качествени жени, повярвай. Повече са от качествените мъже. Искам да изравня везната и да събера повече Алфа мъже и Алфа жени заедно.

Ето какво получаваш в курса

Ето структурата на уроците, в които изливам всичко, което споменах по-горе (и винаги можеш да ми пишеш на лично, ако има тема или казус, който не съм засегнал и ще добавя съответния урок с решението):

Бонус материли:

Можеш да минеш през знанията и уменията (плюс упражнения) за сваляне, запознанства и дългосрочни отношения за няколко дни, които на мен ми отнеха години.

Ето уроците към момента в курса:

Ще добавям още, ако има нужда нещо да се дообясни или допълни към темата.

Уроци

 •  Добре Дошъл
  •  Виж това първо!
  •  Ключът към твоя успех.
  •  Внимавай с тези (PickUp) съвети за сваляне, които се бълват в пространството.
 •  Модул 1 – Кой си ти? – Твоята Алфа нагласа
  •  Идеалната жена… за ТЕБ
  •  Какъв живот искаш?
  •  Как да имаш идеалната жена и най-добрия живот за себе си?
 •  Модул 2 – Онлайн срещи
  •  Първи стъпки
  •  Как да пишеш био (профил), което привлича и отсява?
  •  Перфекните снимки за твоя профил
  •  Първото съобщение
  •  Психология на чатовете и засилване на желанието й да се видите
  •  Как да я поканиш на среща?
  •  Автоматизиране на мачовете (ако си зает човек)
 •  Модул 3 – Срещи на живо
  •  Език на тялото
  •  Как да заговориш непозната (в магазина, на улицата, в заведение и т.н.)?
  •  Първата среща
  •  Как да действаш с нея след първата среща?
 •  Модул 4 – Задълбочаване на нещата
  •  Как тя да поиска да бъде твоя приятелка?
  •  Как да се влюби още повече в теб?
  •  Поставяне на граници и отстояване на себе си
  •  Как да я поставяш на мястото й… и едновременно да спечелиш повече уважение?
  •  11 съвета за успешна и щастлива дългосрочна връзка
 •  Модул 5 – Заключение
  •  Най-добрият ми съвет за теб

Ето как да се включиш и какво да очакваш

Кликни на бутона отдолу, създай профила си, избери метода на плащане (Карта, PayPal, Еконт и по Банка) и направи инвестицията.

Цена на курса е 299лв. с доживотен достъп до материалите и обновленията.

След включване ще получиш достъп до материалите си.

Също така ще имаш възможност да ме питаш на лично съобщение за всичко, което не ти е ясно от курса. Така ще помогна на теб още повече и ти ще помогнеш на мен да направя курса още по-полезен и стойностен.

Кликни на бутона и да започваме, приятелю. 😉

Отзиви до момента

Ще се радвам да ми изпратиш и твоя отзив, когато приложиш нещата от курса, за да го добавя тук.

Веднага щом разбрах, че ****** ще прави онлайн курс по темата, се включих, още преди да бъде готов. Работил съм с него и съветите му дават резултати.

Валери М.

Този курс не е за всеки!

Бих искал само определен тип мъже да се включват!

Ще искам само 2 неща:

 1. Да обещаеш, че няма да използваш наученото за лошо! Не лъжи, не мами и не подхлъзвай жени, само за да им свалиш гащичките! Ако това ти е целта, трябва да си открит с тях. Ще ти покажа как, но трябва да си честен. Не им рисувай красиви сценарии, които не смяташ да изпълниш, за да топнеш чушката, да се гавриш или отмъщаваш!
 2. Второто нещо е да следваш инструкциите ми и да правиш упражненията, които давам. И ако има нещо неясно или твърде трудно, да ме известиш с коментар или на лично съобщение. Всичко, което споделям работибезотказно. Ако нещо не ти се получава, значи не го правиш правилно. Всичко е тествано с години от мен и клиентите ми до момента. Повярвай ми, ако нещо не се получава, проблема няма да е в жената, нито в информацията ми, а в прилагането. Затова съм тук – да помогна да правиш нещата по правилния начин, така че да имаш, каквото искаш. Просто ми драсни, ако има нещо. За помощ с цели казуси ще имаш възможност да се възползваш от консултации с отстъпки 😉

С няколко думи: Искам да си сериозен пич!

Надявам се, че ще уважиш правилата ми. Не искам в пространството да се говори, че този курс помага на курвари (прощавай френския ми) или че не работи, заради хора, които не са готови да свършат своята част от работата. В противен случай ще започна да ползвам адвокати и да карам всеки да подписва договор за неразкриване на информация и етичното й използване. Не ми се занимава с такива неща и цената ще е много, много по-висока, а не искам да затруднявам сериозните пичове.

Знай, че имам достатъчно клиенти за консултации от лични препоръки и други канали. Имам и други бизнеси. Не ми е зор всеки да се включи. Няма да извивам ръце, свалям звезди и обещавам чудеса, за да накарам някой да купи курса. 

Правя този курс реално по две причини:

 1. Почти всяка жена, която съм консултирал и известно количество мъже са ме питали защо да не направя курс за мъже и в него да дам нещата, които им казвам на сесиите. Всъщност тези хора ме подтикнаха да го направя.
 2. И второ… защото искам да помогна повече хора да имат щастливи и готини връзки. Ще предам наученото през годините, чрез личния ми живот и този на клиентите ми… 

…но нито ще го правя безплатно, нито ще “ухажвам” някой да се включи.

От опит знам, че отсреща трябва да има желание. Не можеш да накараш или подхлъзнеш никого към промяна и подобрение. Тези, които имат спомени от такива опити, ще ме разберат.

Надявам се да си мъж, който иска да е по-добра версия на себе си и да има качествени жени в живота си. Има много, повярвай. Всяка седмица разговарям с такива… които просто попадат на тотални идиоти. Искам да променя това.

Така че, нека тези, които си търсят поредното оправдание за несполуките им да затворят тази страница.

И сериозните, които сте готови да действаме, кликнете на бутона и да започваме 😉

Моята гаранция за качествен курс

Ако в рамките на 30 дни не смяташ, че този курс е една от най-добрите ти инвестиции, само кажи и ще възстановя сумата ти, без да задавам въпроси.

© 2024 – Alpha’s Life (alphaslife.com) ALL RIGHTS RESERVED | Sofia, Bulgaria 1303

Тел: 0899 17 44 21