Добре Дошъл
Модул 1 – Кой си ти? – Твоята Алфа нагласа
Модул 2 – Онлайн срещи
Модул 3 – Срещи на живо
Модул 4 – Задълбочаване на нещата
Модул 5 – Заключение
Видео отговори на казуси

Ключът към твоя успех.

Преди да минем към модулите с практически насоки за онлайн профили, писане на съобщения, сваляне, срещи и извличане на най-доброто от връзките ти, нека ти кажа къде се крие ключът към твоя успех с жените… и като цяло в живота.

Да излизаш с много жени или да си намериш приятелка или дори жена е маратон, а не спринт.

Ключът към успеха ти е твоята нагласа. Ще го наричам още и с термина “вътрешно състояние”. Това е 80% от уравнението.

Нека обясня.

Проблемът на повечето мъже е, че са припрени или хаотични. Или искат нещата да стават магически бързо и без усилия. Или постоянно скачат от едно решение на друго и се превръщат в една ходеща бъркотия, без реални или дълготрайни резултати.

Хубавото е, че усилията, които ще вложиш, чрез този курс са 100% чиста печеливша инвестиция…
… защото няма да ги влагаш в престараване да спечелиш обекта на желанията ти, а ще ги вложиш в себе си, така че постоянно да се подобряваш, да вдигаш стойността си и самооценката, да получиш ползи в други сфери от живота ти и по естествен начин да привличаш жените в живота си с повече лекота, без излишни престаравания, драми или да се унижаваш.

Ето една диаграма, с която мога да ти го покажа визуално за какво говоря.

В центъра (големия кръг) си ти. Около него (малките кръгчета) са жените.
Червения цвят и стрелките показват къде насочваш усилията си. Червеният цвят е твоята инвестиция от време, пари, внимание и усилия.

Също така ето една промяна в менталната нагласа, която можеш да усетиш веднага.
Виждаш стрелките и накъде сочат, нали?
Те също така показват накъде отива енергията и привличането.

На фиг. 1 се вижда, че колкото повече инвестираш в жените, отколкото в себе си, толкова те стават по-привлекателни за теб, а пък ти толкова по-непривлекателен за тях.
Стрелките показват как хем инвестираш в тях… хем посоката, в която ги тласкаш… тоест надалеч от теб.

С няколко думи: Да преследваш означава, че гониш. А гоненето води до прогонване.

На фиг. 2 се вижда, че колкото повече инвестираш в себе си, отколкото в тях, толкова по-привлекателен ставаш за тях и ги теглиш към себе си.

Разбира се, това не означава, че трябва да игнорираш жените постоянно и да не влагаш абсолютно нищо в тях, но това е баланс, който ще научиш и усетиш с времето. Просто на първо място се фокусирай в себе си – да ставаш по-добър мъж. Самото включване в този курс е крачка в тази посока, така че съм убеден в успеха ти. По-голямата част от усилията, времето, парите и вниманието ти трябва да са насочени върху твоя живот. Върху твоето развитие и израстване – личностно, професионално и т.н.

Защото, ако животът ти в по-голямата си част е зает от жената или жените, те автоматично ще загубят достатъчно голям интерес към теб, за да имат желание да са част от него.

Това става, защото един вид показваш, че не цениш достатъчно себе си, своя живот и времето си, а си просто “simp” (угаждач). А това не е привлекателно.

От твоето състояние зависи всичко. Зависи животът ти.

А състоянието ти зависи от това къде инвестираш енергията си.

Не прави никого и нищо, върху което нямаш контрол, в център на живота си! Ти си центъра на живота си. Инвестираш в себе си, за да увеличаваш капацитета и способностите си да даваш, където си желан и ценен. А не обратното.

Надявам се, че успях да обясня как стоят нещата и защо нагласата ти е 80% от уравнението. Дори само да успееш да направиш тази малка промяна в мисленето ти и реално да го прилагаш в живота ти, ще бъде най-ценното нещо, което някога си правил в живота си.

От опит знам обаче, че това не е лесна работа. Лично аз много съм си блъскал главата в “стената” с едни и същи грешки, докато не ми щракна в мозъка. Добрата новина е, че с упражненията в този курс и малко практика, нещата ще се случат… без никакво съмнение. 😉

В крайна сметка:
Цаката за намирането на качествена жена, която да иска да е с теб… и да влага усилия от нейна страна… е в това и ти да си качествен мъж. В този случай и ти и тя сте два големи, магнетични червени кръга, които просто са привлечени един към друг. Няма гонене, преследване и сваляне на звезди за едната усмивка, милувка или секс. Просто и двамата ще си давате един на друг с желание, вместо единия само да дава, а другия да взема. Ще се надграждате, вместо да се събаряте. Повече по темата ще има и по-натам в курса.

А сега, да преминем към следващия урок 😉