AlphaCourse

Текущ Статус
Нямаш достъп!
Цена
299лв
Стартиране

В този курс получаваш всички инструкции и напътствия, за да повишиш успеваемостта си с жените. Да си намериш свястна и качествена жена онлайн или на живо.

Всичко от създаване на магнетичен онлайн профил, през изпращане на съобщения, срещи на живо и как жената, която харесваш сама да поиска да бъде твоя приятелка, без манипулативни игри и трикове. По възможно най-естествения начин и без да изневеряваш на себе си.

Как да помогнеш на чувствата й към теб да се развият и да те обича, както никой друг досега, без да се напъваш или да сваляш звезди.

До това как да я поставяш на мястото й, като същевременно печелиш още по-голямо уважение от нея към теб. Ти ще си единствения и най-високо ценен мъж в живота й… без конкуренция.

Предупреждавам обаче, че минаването веднъж през курса, не е достатъчно. Някои от нещата, които споделям е възможно да са напълно обратното на това, което си правил досега и ще е нужно да попиеш материалите до мозъка на костите си, за да изтръгнеш вярванията и поведенията, които спъват успехите и развитието ти.

Всички имаме такива. И всички е добре да работим с постоянство над тях. Първо като ги изкореним, а след това и като поддържаме направената позитивна и успешна промяна. Няма магическа пръчка. Алфата не спира да се развива. Алфата никога не се смята за напълно завършен проект! Само за по-добра версия на себе си от преди.

Всичко в курса е за твое добро и се грижи за твоите интереси и щастие на първо място.

Няма да те карам да променяш същността си. Няма да се превърнеш в някой, който не си.
Напротив. Работата ми е да ти помогна да бъдеш повече себе си. По-добрата версия на себе си. Да разгърнеш потенциала си. И да получаваш, каквото наистина искаш, без да цепиш басма на хора, чието мнение и присъствие не са от полза за живота ти.

И така, да започваме с урок нумеро Уно 😉

Курс Content

Добре Дошъл
Модул 1 – Кой си ти? – Твоята Алфа нагласа
Модул 2 – Онлайн срещи
Модул 3 – Срещи на живо
Модул 4 – Задълбочаване на нещата
Модул 5 – Заключение
Видео отговори на казуси