Добре Дошъл
Модул 1 – Кой си ти? – Твоята Алфа нагласа
Модул 2 – Онлайн срещи
Модул 3 – Срещи на живо
Модул 4 – Задълбочаване на нещата
Модул 5 – Заключение
Видео отговори на казуси

Внимавай с тези (PickUp) съвети за сваляне, които се бълват в пространството.

Сигурно си чувал за съвети от типа:

Заговори приятелките й и ще вдигнеш интереса й към теб.

Дръж се арогантно с нея и тя ще се помъчи да те спечели.

Дори и да работят в някои ситуации, не ги приемай като чиста монета и за всяка ситуация. Според теб какви жени биха откликнали на такова поведение?

Най-вероятно жени с високо неподплатено его, но и ниско самочувствие. С желание да се докаже.

Има си време и ситуации, в които е нужно да игнорираш или да се отдръпваш от жени и ще ти кажа кои са те в следващите модули.

Има разлика между това да играеш с трикове, за да манипулираш и наистина да поставиш една жена на мястото й. Имам дори специален урок за това.

Просто исках да вметна предупреждение да внимаваш с разни тактики, които се бълват в пространството от години. Този курс е за това как да имаш качествени жени в живота си, а не жадни за игри, драми и излишни усложнения “момиченца“, които носят голям багаж… от който ти нямаш нужда.

Също така много внимавай какви идеи попиваш от филми и риалити предавания. Повечето от тях са създадени от хора, които имат определена фантазия за живота, която им се иска да е реалност и чрез филмите й вдъхват живот. Имам специален урок, в който ще ти препоръчам качествени филми, от които да извлечеш реална стойностна информация. И ще ти кажа за какво точно да се оглеждаш в тях и какво да игнорираш, защото все пак… това са филми. 😉

Нека продължим към следващия урок…