SuccexTexts

Това, което ще видите е подходящо за жени, които познавате. Имайте предвид, че сценария който разигравам може да не е подходящ за вашето момиче, особено ако е някоя много припряна и мрази да закъснява за някъде, защото става дума за това да я спра на вратата, преди да тръгне по задачи. Ако е много припряна, по-добре разиграйте сценария за след като е приключила с работата и задачите си. Като награда за края на работния ден да бъде. Да се почувства желана, ухажвана, женствено, обладана. Да я откъснеш от реалността и да я пренесеш в друг свят.

В зависимост от момичето ви можете да разиграете същия сценарии, но примерно на друга локация, ако си пада по-екстремна. Да й говорите по-мръсно, ако вече сте го правили и на живо и знаете с какво е ОК да чува и какво не. Ако не знаете, действайте по-обрано, ефекта няма е по-слаб, все пак и рисуваш цял филм.

Важно е първо да знаете какви думи харесва да чува и какви не, преди да пишете такива съобщения, защото една грешна дума може да обърка цялата работа. Не знаете какви асоциации може да има с някои думи. При жените все пак е по-често срещано да се възползвали от тях, без тяхно желание и трябва да сте внимателни.

Course Information

Course Instructor

Alpha Alpha Author

asd

FREE